luni, 26 iulie 2010

Nastase si Fenechiu la "Subiectiv"

Razvan Dumitrescu
Fostul angajat al lui SOV, stiristul de la Realitatea TV, Razvan Dumitrescu debuteaza in aceasta seara la Antena 3 cu emisiunea "Subiectiv". Emisiunea va fi difuzata de luni pana vineri la ora 21:00. Invitatii in prima emisiune sunt Adrian Nastase, presedintele Consiliului National al PSD si deputatul Relu Fenechiu, vicepresedinte PNL.
Subiectul emisiunii: Emil Boc perioada de opozitie vs putere.
Fenechiu despre Boc: "I-as dori sa ajunga mai bucalat cum era atunci (in opozitie), dar sa lase romanii in pace".
Liberalul nu a uitat sa-i serveasca o dreapta si o directa fostului ministru al justitiei Monica Macovei. Si Adrian Nastase si-a concentrat atentia asupra activitatii democrat liberalilor.
In concluzie: o emisiune facuta sa atace guvernarea PDL. Pun pariu ca si in emisiunile viitoare acest lucru va urma. Se pare ca Dan Voiculescu a inceput recitalul mai devreme. Si-a dat seama ca dupa ce se termina o  campanie incepe o alta (sic!). Iata ca, PC a inceput sa aiba si colti mediatici. Nu este emisiune cu caracter politic sau dezbatere, pe antene, fara sa fie prezent si un reprezentant al conservatorilor (in aceasta seara e Razvan Dumitrescu). Parca asta mai seamana a imagine de partid, dar sa nu uite Voiculescu ca pentru a fi partid credibil mai trebuie sa ai si oameni credibili si, in plus, trebuie sa ai ce spune, sa ai mesaj care patrunde. Din pacate la PC asta nu se vede.

Un comentariu: